Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 24 Mei 2010

BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST

Salam pagi,

Mari ramai2 terjah blog http://nurul-ashari.blogspot.com.

SYARATNYA sangat senang bagi mereka2 yang suke join contest mcm N.A.I ni. Syarat2nye klik sini ye....



Nama: Muhammad Rizki
Tarikh Lahir: 15/Aug/2006
Email: sall2u@ymail.com

Ni je gambar yang aku ada. Sebelum tido si Rizki mesti mau candunye dulu. Mesti nak pekena air teh masuk dalam botol. Umur Rizki 2thn 7bln dengan sendirinye Rizki stop xmau minum susu. Malas nak cerita panjang, aku nak layarkan Tag ni pd Ilah Fazilah. Dik ilahku sayang rajin2 buat contest ni ye...Ada hadiah menarik menanati kita insya-allah.

*Contest ini bermula pada 5.5.10 sampai 6.6.10…sebulan ye.

8 ulasan:

Adyshariz berkata...

hu..hu minom susu cedap tau rizki.. tgk hariz.. 1 tin beso 2 minggu pon x sampai..aduihh sempot aku

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

rajinnya cik sall join contest.. kita tingin join tp bab nak cari gmbr tu malas nak godek2 tu jarang join..haha

mama zharfan berkata...

salam ziarah..good luck!

E.L.I.Z.A berkata...

wahh sudah xmo minum susu? pastu minum teh je? jimat nih hehhehe tp xpe ke budak x minum susu...byk soal lak eli ekkek

~ Sall berkata...

CT: Hahahaha....selagi hariz mau susu, ko bagi je. Rizki mmg tak dpt diselamatkan lagi.

~ Sall berkata...

Syima: saja suka2. tgh mud rajin tuk join contest.

~ Sall berkata...

mama zharfan: Doakan ye...

~ Sall berkata...

Eliza: jimat duit menda. DAH XMO MINUM SUSU, kopak duit pulak. Sall bg rizki makan makanan berhasiat tuk perkembangan otaknye cth: coklat, .roti,ikan, ayam. Bab sayur n buah2an mmg susah sikit, rizki mmg xsuka mkn makanan ni.
YG penting makanan seimbang pengganti susu...