Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 20 Jun 2010

FATHER FIGURE CONTEST BY ICEBOXRIVET 2010

Salam.

Join contest lagi. Anjuran Ida Rahayu. Nak tau maklumat lanjut?? klik disini.

tarikh mula: 20 jun 2010
tarikh habis: 20 julai 2010

*
*
*
*
*
*
*
*


FATHER FIGURE CONTEST BY ICEBOXRIVET 2

Ni ayah Rizki. Ayah Rizki orangnye sangat penyanyang dan baik hati . Masa ni Rizki dan family gi beristirehat diGenting. Ayah bawa kereta, ibu duduk sebelah dan Rizki duduk diam2 di belakang. Kalau ditanya, Rizki sayang siapa??...Rizki jawab, Rizki sayang ayah lah. Ayah gi keje cari duit, nnti ayah beli roti, beli gula2, beli aiskrim, beli menan. Sebab ayah tak garang. Tu pasal lah Rizki sayang ayah. Ok, Anty ida rahayu kalau ada kekurangan bagi tahu ye?..




3 ulasan:

Sidratul Muntaha berkata...

salam..check.
done.tq for joint.
ekkee...
tak kurang ape.dah ok dah.

Iela Fazielah berkata...

wah..wah... gud luck ye.... biasalah.. anak ayah.. mesti syg ayah kan

.s.o.f.i.a. berkata...

good luck!!!!!!!!!!!