Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 27 Jun 2010

GIVE AWAY "CAYANG IBU"

Salam,

Pagi ni aku sedikit sihat, cuma kaplaku masih sakit2 dan berat sikit. Dan hari ni aku cpt2 update GA yang hampir tamat. Sesiapa yg teringin nak join GA ni, cepat2 klik sini k.


*
*
*
*
*
*
*

Nama anakku Muhammad Rizki dan umurnye 3thn 6bln. Seorang anak yang nakal dan pandai membuat lawak. Macam ibunye juga. Gambo ni baru snap semalam. Dan ni rupa, muka n wajah ibu rizki yg xberapa sihat. Nak tag sape ek???? mcm semua kawanku udah join GA in. Aku je yg last2 minit mau join GA ni cam ner!!!!!.... Tag je la...

Aku Tag:
*
*
1)http://lovelyever.blogspot.com/
2)http://zaranfamily.blogspot.com/
3)http://ehemsz.blogspot.com/
4)http://mamailahfazilah.blogspot.com/Jajarkan ke Tengah5)http://lovelyever.blogspot.com/

Jangan tunggu lama ya...

3 ulasan:

Adyshariz berkata...

ha..ha..gud luck.. cantek tangan korang bubuh kat dagu..

Farra Dhelina berkata...

gd luck kak!

eRiNsZ berkata...

ala... salll daku di tag tp GA nyer udah abess huhu daku ktinggalan bass huhu