Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 6 Ogos 2010

Cabutan Bertuah 5 Hari!!





Jeng Je Jengggggg......

Semalam aku di Tag oleh mama hiro. Jadi hari ni aku merajinkan jejariku tuk menaip sepatah 3+10 perkataan ye. Bukannye apa mud malas udah datang daaaa...... Apa2 pun ku ucapkan terima kasih pada mama hiro kerana mengingati aku. Terima kasih ya.....

Dan kad ramadhan yang dah siap design macam kat bawah ni....
Cantik kan...









Siapkan slogan "saya suka kambeng sebab..." <-- Sebab....Gelihati la....bila aku pandang kambing buatan si http://littlecolourshop.blogspot.com/ ni, aku terus senyum sorang2 macam oLang gilak aje. Tengok kambing tu dah lah pandai senyum pas tu main mata dengan aku pulak. Ni buat aku tak tahan mau sembelih tuk dibuat korban Aqiqah baru tau......... Goreng pun sodap itu isinye ada lagi 1 iaitu tahinyeeeee yang bulat2 tu.....buat baja laaa......waww... :) .....Amin--> Slogan ke ni??? hentam aje la labu...
Terhiburkan kihkihkihkih...
Layannnn...

Ok, aku tag 3 geng bas sekolah...

1) Aisyah
2) ummi iman
3) mama mia

Kengkawanku yang lain, jgn berkecil hati sebab aku tak tag korang. Tapi kalau korang nak join boleh sesangat. korang klik disini ye http://littlecolourshop.blogspot.com/. Jgn xklik...

Itu saja.

Babye....



3 ulasan:

Adyshariz berkata...

okay sall..done..macihh tag aku..

Jiya berkata...

uitt.. ada ati nak sembelih kamben jiya.. biasee nighh!! kihkihkih.. good luck!

Momma Mia berkata...

mekaceh sall.. kami amik tag & join

p/s: entry terima kasih dah post di blog. jemput ek