Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 15 Ogos 2010

Ketuk2 Dapur...



Salam,

Wahhh....bunyi best jer tajuk aku hari ni. Ketuk-Ketuk Dapur gitu. Hari ni buka pose berdua ngan pakwe kecik lagi ye. My suami keje balik pukul 9.30mlm, tupun aku kena jemput dia kat ETMY Sri Damansara. Ok jgn berlengah lagi,. Yaaaaaa......mari puan2, tuan2, saudara - saudari, adik2, kakak2, abang2 niiiii dia masakan aku yang tidak seberapa hebat tapi menyerupkan dan meyelerakan. layan gambarrrr....


Togei + sawi + tahu masak lemak putih.


Ayam jeras masak merah.


Utk pencuci mulut:::Bubur kacang Hijau...


ehhhh...budak ni!!!!..
Rizki rasmikan dulu. Tak pe kan budak bawah umur tak perlu pose. Di ampunkan.

Aaamacam sedap tak menu aku hari ni???
Hihihihihi....

Selamat berbuka...






1 ulasan:

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

wahhh sedapnya bubur kacang tu...ok la tu buka pose berdua ngan anak..kalau tkde penyeri runah tu buka sorang2 la jawabnye heheh ..selamat berbuka !!