Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 16 Ogos 2010

:::Kek Tangkap Leleh....::::



Salam malam Ramadhan,

Semalam (15/08/20o6) Bday my Boy Muhammad Rizki. Pejam celik...pejam celik umur Rizki 4thn sudah. Boleh tak kalau pejam celik...pejam celik aku dah dpt menantu????hihihihi....berangan tinggi ibu rizki ni. Sabar3 lambat lagi. So hari ni aku bergegas membuat sendiri kek tengkap leleh khas utk Rizki. Sebelum tu aku nak ucap terima kasih pada mama zakwan sabab mamaZakwan org yg pertama ucap happy bday utk Rizki. muah3. Sayang mamaZakwan.

Layan gambo...

Rizki potong ye...



::::Selamat Hari Lahir Anak ku::::

Ibu N Ayah sentiasa menyayangimu...

7 ulasan:

ann @ hatiberbunga berkata...

mmg tangkap leleh, siot.. :P

dasyatnya pisau tu, cik rizki oi.. hehe..

LyNn HaMzAh berkata...

wah...nampak sedap...lynn dah lama x buat kek...

~~@lyci@~~ berkata...

secap sungguh nkpak kek tu ;)

happy besday to Rizki..

sall berkata...

ann @ hatiberbunga: Itu pedand kontot namanye.

sall berkata...

LyNn HaMzAh:: aku main belasah je buat kek tu. Alhamdulillah rizki suka.

sall berkata...

~~@lyci@~~:: uhhh,,,mmg sedap. tapi keknye keras sikit hihihihihiiii...

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

alamak daku terlepas N3 le..happy b'day menantu unty hehehe semoga rizki panjang umur,cerdik,pandai n be gud boy yea sayang..

**amboi kek tu mmg nampak leleh hehehe**sedap tu hihih