Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 31 Ogos 2010

Contest : Kenangan bersama Ramadhan




Sticky Mode Sehingga
31 Aug 2010





Salam,

Dengan Lafaz bismillah

Kini tibalah masanya untuk menganjurkan "CONTEST KENANGAN RAMADHAN & SYAWAL", contest ini diadakan untuk menyingkap memori sepanjang bulan ramadhan Al-Mubarak dan Aidilfitri yang telah berlalu


6 ulasan:

Nia berkata...

Good luck dear!!

contest Sall tu kena break code tu ke? menarik tu.

sall berkata...

Nia: join ye. Sall nak tanya susah ke nak buat contest kami ni???

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

alamak, mcm susah je contest ni...ni kena cite psl kenangan ramadhan thn lps ke? ke buat kena buat pantun raya..konfius!

lmbt lg kan tarikh tutup...ada masa tuk aku cari idea...nnt dah ada idea aku join k..

Ain berkata...

nanti ain join kontest ni k...

tapi gambar tu cam susah nak carik...

gambar raya tahun lepas jer ada...huhuhu

nak jemput sal join ga ni

http://aindancontest.blogspot.com/2010/08/giveaway-raya-dari-ms-nor.html

Nia berkata...

Tak susah la Sall. Insha' Allah, kita cuba join ya. sekrg ni tak sempat nak join byk contest,..rasa rugi aje..huhu

Entri Terkini: Dosa Yg Dilakukan Hampir Setiap orang

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

dah join kat blog penganjur tp baru pasan bila baca komen syyma kena berpantun ke abis la penyertaan kita kena reject huhu