Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 1 Ogos 2010

Anna's Birthday GA!



Salam malam 1 Ogos 2010.

Aku di tag oleh puan Aisyah tuk join GA anjuran Annazanariah.
Nak join???
Meh tengok syara2nye dibawah ini.....



Syarat2 join GA;

1. Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA tak kira lelaki atau perempuan, follower my blog atau tidak. Yang belum follow tu, jgn risau takde syarat untuk wajib follow k. Kalau nak follow, many thanks to u :)

2. Wajib tempek sticky post yg comel ni kat entri U all beserta back link. *sila cakap comel jugak even tak comel* hahaha!

3. Silalah letak sticker ni jugak kat side bar ek. Bukan ape, senang Anna nak mengesan nnt. Radar tak cukup power.

4. Tag seorang kawan anda. Kalau nak tag lebih pun boleh. Should be no problem. Ye lah, takkan join sorang2 je kan? Nak la ajak kawan join jugak. Co0l~

5. Dah siap buat entri, bgtau Anna kat komen entri ni k. Inform kat shoutbox tak diterima sebab takut terlepas pandang. U all jugak yg rugi kan?


Senang je kan kalau U all nak join GA ni. Jom la ajak kawan2 join. Ada rezeki, dapat la hadiah misteri daripada Anna.. :) Nak tau hadiah ape?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Surprise...!!

Apa yg pasti adalah barangan daripada BUTIK AVON

Penentuan pemenang adalah berdasarkan lucky draw yang akan dibuat oleh Anna sendiri pada pukul 11.30mlm (10 August 2010). Dan dua orang pemenang itu akan diumumkan pada 11 August 2010. InsyaAllah~

Aku tag AdLin....



6 ulasan:

annazanariah berkata...

salam sis.. thanks for joining... :)

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

tq sall tag me...jap lagi kita join..

sall berkata...

annazanariah: sama2

sall berkata...

Adlin: Aku tungguuuu...

Adyshariz berkata...

sall..kalau mng hadiah kita share..he..he

sall berkata...

Adyshariz: boleh,apa salahnye.