Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 26 Julai 2010

contest mata menawan :)



Salam :)

Aku kena Tag lagi. Kalau nak tau siapa tag aku, korang boleh klik sini. Dan yang nak masuk contest mata menawan ni sila klik sini... http://fatencumyl.blogspot.com.

Tarikh tamat 31 julai 2010...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gambar mataku menawan yang bakal dimenangi.....

Apa macam menarik tak mataku??.....Aku sorang je yang ada mata menawan segini. Uutukmu cikbedah, kan aku dah kata aku akan menang jugak. Belum apa2lagi dah berangan nak menang. Ni lah mata aku yang aku cakapkan tu..kihkihkihkih.....

Alaamakkkk....... Jgn keliru weiii. Bukan gambar ni yang aku pertaruhkan. Aku cuma buat lawak pandai je. Ampun tuan penganjur. Sebenarnya gambo dibawah ni yang betul2 aku pertaruhkan.

Gambo sebenar lihat dibawah ni...
*
*
*
*
*
*
&
Ni gambo sebenar yang aku pertaruhkan.
Heiiii......menawan x??? Ni contest mata menawan k, jadi aku tutup hidung n mulutku. Itu saja.
Berminat??....
jom klik sini http://fatencumyl.blogspot.com.

Aku Tag 2 rakan:

1) ilah fazilah
2) mama hero


5 ulasan:

Fieza79 berkata...

gud luck..!
dh join jgk..

aien berkata...

hehe lawok lah sall nih...kalo pic 1st tuh pon rase leh meng mate menuwan sungguh2 menuwan..hehe..

cm besh jek kontest nih hehe

gewecun berkata...

thanks sall...alamak nie kena cari picture mata menawan lah nie..hihihi.....-mama hiro

Iela Fazielah berkata...

sall daku dah buat dah contest ni.... sila tgk... menawan ke x menawan mata ku

Adyshariz berkata...

bole menang ni..mata menawang he..he.. camne nk wat button fb/blog/mail tu sall..