Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 21 Julai 2010

Contest Giveaway "Saya Sayang Adik" anjuran Mama IlahFazilah





Salam.
Aku nak war2kan pada kengkawan yang rajin menjenguk blog aku ni, 1st GA anjuran ilah Fazilah ye. Syaratnye Sangat senang ye. nak tau apa syarat2nye klik aje disini k.
contest GA ni bermula pada 21 July 2010 hingga 30Oagos 2010 .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Gambar Muhammad Rizkiku pertaruhkan..
Ini lah dia Ipin dan Upin versi terkini, kihkikhikhkih...

Ok, wajib buat n3 k.
Ni tahun lepas punya gambar. Gambar sudah lama aku teruhkan. Jgn marah haaaa.....Cerita sikit apa pasal aku suka sgt ngan gambar ini, ni Rizki n sepupunye dari Johor. Pantang berjumpa terus melekat macan dah kenal lama je. Pada hal setahun sekali baru dapat berjumpa. Cuba tengok betul2, mereka ber-2 ni ada seiras ipin n upin x??...
Aku suka gambar ni sebab ni lah.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni cerita kegemaran kami sekeluarga.
Cerita sengal amat2 sengal. Maaf Ilah, aku tengah kekeringan idea untuk bercerita panjang lebar. Harap ko terhibur hendaknye.

Yang Penting Kita Happy....
Apa tunggu lagi....Jom ramai2 kita meriahkan GA ilah fazilah ni.
Jangan lupa KLIK DIsiNi




9 ulasan:

eT berkata...

gudluck...tp dania xder adik lg..hehe

Fieza79 berkata...

mcm best je GA ni...

gud luck..!

Iela Fazielah berkata...

sall tq.... muka diaorg mmg ada iras upin ipin.. w/pun jarang jumpa.. tp kalau dah suka n sayang mesti boleh jd kawn baikkan..

Suhana Shahril berkata...

Good Luck!

sall berkata...

eT: Tq, cuba awak baca syarat2nye, xsemestinye pasangan adik beradik, pasangan sepupu ke, kawan dania ke pun boleh juga. Jgn putus asa ya...

sall berkata...

Fieza79: Jom lah join. Ni GA puan ilah yang pertamam tau.

sall berkata...

Iela Fazielah : Yeyeye...tuan umah dah terjah. Tq ilah.

sall berkata...

Suhana Shahril: Doakan aku menang ya..saguhatipun jadi lah.

Momma Mia berkata...

betul betul betul... good luck sall