Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 12 Julai 2010

Kembali disini....



Salam,

Alhamdulillah, dengan berperangai dan bodekkan yang baik, denda diringankan. Takde lah sampai seminggu aku xleh buka laptop. Suka sangat2 makamah meringankan hukumanku.. Terima kasih sayang sebab meringankan dendaanmu itu. Semalam aku terpaksa belanja pakweku makan2 malam. Kami makan di kafe gitu.

ABC tuk aku n pakwe ku...


TEh O kesukaan Muhammad Rizki, x makan nasi pun x apa. dapat teh terus kenyang.


Pakweku order Mee goreng.

Soory gambo aku terlupa mau snap. Almaklum la, sedap n murah pulak makan di Kafe ni. Save aku. Aku makan nasi goreng cina, kongsi makan ngan si Rizki.
Lepas makan2 kami pi jalan2 KL. Makkk datokkk...ngamainye orang. Jalan jem teramat jem gilerrr.....lupa bawa roti hihihihihi.... Xde apa yang menarik di KL ni. Pusing kanan, pusing kiri, pusing belakang n pandang depan yang aku lihat ngamai orang berbangsa tidak asing lagi faham2 sendiri la....Anak2 bangsa kita pula yang aku lihat, masyaallah....tak sanggup aku melihatnye. Dengan meknyah2 bersepah2 menunggu sesuatu!!!!....Xsanggup U.....Aku hanya mampu berdoa supaya Allah membukakan hati mereka, balik kepangkal jalan . Islam xkejam wahai sahabatku, sedar la wahai sahabat2 ku, dunia hampir kiamat. Macam2 benda yang aneh dah kita saksikan. Haiiii.....dah3 malas nak cerita panjang, nnti korang boring pulak kan. Aku cuma menjalankan tugas tuk menyampaikan dan mengingati sahabat2ku supaya jangan lalai udah lah....Umur kitapun dah tinggi menggunung, tak tau esok lusa masih bernafas lagi kah kita diatas bumi Allah ni??? Sebenarnya, apa yang kita cari diatas bumi ini???...Al-Quran jawapannya....

2 ulasan:

lydzar berkata...

salam..tumpang lalu kejap yer.

kafe annur tu, kt subang perdana ke?

mcm familiar je :)

sall berkata...

lydzar: Betul. Awak pernah ke sana ka? masakan di sana boleh tahan n murah.