Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 23 Julai 2010

Season 4 - Cute Funny Eating Baby..





BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM.
ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH.
SALAM DI HARI JUMAAT SEMUA.

Curi2 masa tuk mengadap laptop ni. Hari ni jalan2 di blog suziey. Prensenting Season 4 dah keluar. So aku pun tidak ketinggalan tuk menyertai season 4 ini. Sesiapa yang berminat boleh aje klik disini.

Syarat2 utama ada disini....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nama: Muhammad Rizki...
Umur: 3 tahun 20hari ...
(15/8/2010 ni bday rizki. Sama ngan tarikh tamat season 4 )
Harap2 Muhammad Rizki terpilih jadi pemenangnye. Insya Allah..


Contest bermula 21 july 2010 dan berakhir pada 15 August 2010 @ jam 2.00pm.

Jom sama2 kita ramai2 n meriahkan season 4 anjuran suziey /momguess n mama Balqis ni. (wajib follow)


Menang kalah tu belakang kira kan..ada rezki tak kemana...

Di akhiri dengan...

"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAN .COM"


9 ulasan:

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

Gud luck rizki....
sedapnya sate tu sampai bape cucuk tu kat tangan muat ke mulut nk masuk tu hehehe

sall berkata...

muat anti adlin, lidinye hihihihi...

gewecun berkata...

umm cedapnye satay..nak jugak!!!..rizki aunti nak mintak satu boleh..hihih

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ok tq update entry...

sall berkata...

gewecun: sall baca depan rizki komen awak. nak tau rizki jawap apa....tak yah..ti iki nye...

sall berkata...

Anje a.k.a Mama_Balqis: sama2

Iela Fazielah berkata...

gud luck rizz.... mmg nampak sedap sate tu..nak la cikit!!!

sall berkata...

Iela Fazielah: dah habis dah.

[-suziey-] berkata...

salam review sall..sori lmbt..

ok checked n approved..good luck:)