Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Sabtu, 3 Julai 2010

Tahniah ..Azlin Mohd Atan...




Assalammualaikum semua,

Hari ni aku ada satu Pengumuman. Jangan terperanjat ye. Ini kali ke-2nya aku bermurah hati tuk memberi hadiah pada follow aku yang ke-96. Kenapa aku memilih no.96 ni?? korang tau tak??? Tak taukan, ok....cuba lihat no 96 terbalikan jadi 69 dan 66 terbalikkan jadi 99 hahahahahaaa....bestkan no. ni. Suka hati je la...

96
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
****TAHNIAH Azlin bt Mohd Atan****

Gambar kurang jelas pulak.
http://alinalan.blogspot.com/

Ni pemenagnye. Nnti bagi alamat n no tepon sekali ya.
Apaaaaa....(hadiahnye apa?)

ishk3 hadiahnye RAHSIA la.
Ni no tepon sall 016-6308714...

3 ulasan:

E.L.I.Z.A berkata...

hah? ada giveaway ke sebelum ni? xtau pun hehhe

Iela Fazielah berkata...

eliza: mmg ada.. dia tanya hadiah ape dulu...

sall: sukati ko je rasa no 96 & 69 tu best kan.. tp mmg pun.. tp nape bg org yg dpat no. 96 tuje.. bg gak la pd yg dpt no 69 tu jugak.. sian dia...hehe,, (sbenar nyer i jeles sbb i xdapat hadiah tu...) ehehehe

~ sall~ berkata...

eliza: tu la, lain kali rajin2 la jenguk2 blog sall ni.


iela: Kejam ke aku, aku target no 96 sebenonye, bukan 69 k. Jgn salah paham ye. Tapi sian gak no 69 tu ek!!!....Apa2 pun no 96 juga pilihan ku....jgn jelessss....