Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 16 Julai 2010

Mama Zharfan 1st GA : ole2 from UK



Salam pagi,

Mari2 semua, kalau xmasuk GA ni anda akan rugi besaw. Sebab apa aku kata begitu, sebab hadiahnye lah. Adih dari UK tuuuu. Kalau nak join klik je disini atau disini ataupun disini. Hahahaha....banyak betul disini.

this is a sticky post until 27th July ya....Apa tunggu lagi . Jom lah ramai2 memeriahkan 1st GA mama zhrfan ni.
Layan hadiah2nye:
*
*
*
*
Cantik kan Baju ni dari UK lo.....

SWEET slogan:
"I follow Miles of Smile kerana.....Cuba lihat gambar2 ni....
*
*
*
*
Tengok lah mama zhrfan tu, senyum tak putus2 kan. Ni lah dia rahsia kejelitaan dan keayuannye. Setiap kali on laptop, dalam kapla aku, mesti nak buka blog mama zhrfan dulu. Walaupun aku ni xpandai nak komen, aku tetap nak baca cerita2nye dan aku rasa sikit jeles pd dia. Sebabnye mama zhrfan ni mmg sgt lah rajin masuk GA dan byk sungguh hadia dia dapat kan. Tu lah rezeki namanye ...

(satu)1 kali buka tak puas,

(dua)2 kali buka tak puas2,


(tiga)3 kali buka baru aku puas.

Sebab apa??? sebaba aku suka sgt menatap wajah si Ahmad Zharfan Shah. Comei sgt2. Tembabkan rasa nak gigit2 pipi dia. Nasib la anak orang. Kalau lah Ahmad Zharfan Shah ni anak buah aku,
dah lama aku gomol2 dia.(jgn marah mama zhrfan).

Alamakkkkk panjang betul cite aku bikin. Slogan ke ni??

Yang ni paling penting......maaf mama zhrfan aku copy gambar2 mu.....
Sekian terima kasih....

2 ulasan:

mama zharfan berkata...

orait, me dh checked :) me ok jer u nak copy pics tu, my pleasure, cuma dlm pic tu my 2nd baby ie Ahmad Ariff Shah :) anak sulung me nama Ahmad Zharfan Shah, hence my nickname Mama Zharfan :)

good luck yer!

sall berkata...

alamakkkkk......mcm mn boleh silap ni. iskh...malunye aku...maaf ye mama zharfan