Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 12 Oktober 2010

Hebatnye Aku....


Salam u all.

10/10/10 mmg cantik nombor ni kan. Lepas ni nombor yang akan tiba 11/11/11....harus tunggu sesiapa yang planning nak kawen atau bdaynye jatuh tarikh tersebut. Nnti bagi taw aku, aku akan bagi hadiah...hehehehehe...acah maklabu, gurau je. Xde hadiah k.
Ok tarikh 10/10/10, 3 jemputan kenduri yang harus aku hadir. Mula2 gi kenduri kawen adik kak julia di klang lama. Lepas tu kenduri kawen anak abang Jamal di Puchong. Lepas tu kenduri kawen anak kak siti Saemah di klang. Pehhhh.....sungguh kenyang dan melantank habis2an ko. Camne nak diet kalau gini caranye, nafsu makan melambung2 tinggi kelangit. Susah nak kawal. Pepagi buta jam 2.50pagi anak bujang aku start berak2 sakit perut akibat ikut aku gi makan kenduri. Macam2 makan ni lah akibatnye. Kesian anak aku. So fa aku ok2 aje. Perut kereta kebal main bedal je lah. Alhamdulillah aku sihat. Jom layan muka2 sengal aku berkenduri bebaju unggu tu...

Ni kenduri kawen adik kak julia di klang lama. Tema kelabu, putih, hitam. Sukanye ngan plamin tu...


Ni kenduri kawen anak abang Jamal di Puchong. Tema pink.


Ni pulak kenduri kawen anak kak saemah di Klang. Tema putih merah. Pengantinnye dah lari. Bergambo je lah ngan mak ayahnye pun jadi lah..

Pehhh...memang penat gilers, kaki lutut aku hampir tercabut di buatnye. Walaupun keretaku auto tatapi penat menekan minyak utk bergerak dan menekan break utk berhenti kihkihkihkihkih.....sengalllll..
Hebat x aku?, sehari kenduri dapat gi 3 tempat.

Tamat sudah trajedi 10/10/10 ..





8 ulasan:

SyaNa berkata...

amboi ko sakan gi wedding org ek
aku gi 1 kenduri pn da pancit
huhu

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

amboi..larat korang sehari p knduri sana sini..dasat tu..klu i, 1 knduri je sempat join..hehe

Iela Fazielah berkata...

mmg teror.... kak sall mmg rajin berjalan.. tabik ila!!!

Adyshariz berkata...

respek ko dgn emma..mmg hantu jalan..haha..sib baik aku demam kalau tak mesti gambo aku pon ade..hehe

sall berkata...

syana: mmg sakan gi wedding. Yg penting sekali mkn pree kan...dpt rasa yang mn satu masakan yang paling sodap.

sall berkata...

syima: Tu lah pasal. dah dijemput, kena lah dtg. Itupun kalau sall xde hal.

sall berkata...

Dik Iela Fazielah: tu lah dia hantu jln. TAbik tuan segaraja....:)

sall berkata...

Adyshariz : kalau ko ikut, mesti ko pengsan punye. Ubat dak habis mkn ka? Kalau xok gak, terus gi sepital tau.