Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Sabtu, 16 Oktober 2010

Selamat Sudah part 1..

Salam U All,

13/10/2010~ Pukul 3.00ptg Rizki masuk ward 8c ward kanak2. Rizki akan menjalani pembedahan
kecil di kedua2 telinganye. Telinga Rizki mengalami pendengaran yang kurang baik kerana terdapat cecair berkumpul dibelakang gegendang telinganye. Esok Rizki akan berpuasa start 2pagi. Mengelakkan kekeringan air dalam badan Rizki, doktor terpaksa masukkan air kedalam badan Rizki.

Pukul 6.30ptg Rizki kena ambil darah. Makkk aiiii...melalak sekuat2nya. sampai satu ward dengar.

Pukul 8.00mlm, disebabkan ward kanak2 penuh, Rizki ditukarkan ke ward 5B. Alhamdulillah Rizki dapat bilik yang sangat2 besar dan cantik. Duduk lah kami berdua dalam bilik tu. Alhamdulillah senang aku nak solat. Sebelum ni kalau nak solat aku kena naik tingkat 4. Sangat lah jauh.

Layan gambo...

Bilik yang amat selesa, cantik dan besaw..


Anak dan ayah kepenatan....


Mula2 happy...sebelum ambil darah...


Lepas tu nangis huuuuu......sakit ibu.


Aktiviti Rizki di malam hari...Sempat lagi buat kerja sekolah...Rajin lah pulak anak ibu ni...


Bersambung...



6 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

memang kesian+sedih bila anak2 kena masuk wad..apakan day, terpaksa kan :)

SyaNa berkata...

kt sepital mana ni???
sori aku xtau rizki msk wad :(

lily azliyana @ mama zara berkata...

Sian Rizki kena amik darah + operate ek..nk wt cmner, utk kebaikan jugak kan..alhamdulillah sume dh selamat..

sall berkata...

Mama Zharfan: mmg sedih sgt2, xsanggup rasanye melihat kesakitannya. Nak buat camne, ni satu ujian yg Allah swt beri kan. Aku terima ngan hati yang terbuka.

sall berkata...

SyaNa: Sepital Sungai Buluh. Alhamdulillah rizki sihat.

sall berkata...

lily azliyana @ mama zara: Yes, betul kata awak, utk kebaikan Rizki jugak. Kalau dibiarkan kemungkinan pembelajarannye pun kurang perhatian.