Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 13 Oktober 2010

Makan banyak ye....

Salam U All,

Hari ni pepagi buta aku masak makanan berat. Kenapa? pasal hari ni rizki akan di masukkan wad di Hospital Sungai Buluh. Anak aku ada masalah pendengaran kurang cun k. Pada U all semua, doa2kan anak aku selamat ya. HAri ini rizki makan banyak ye. Lepas op, rizki kena berpantang taw. HAri ni ibu masak ikan siakap masak 3 perisa. Masin, masam, manis. Tu je yang ibu pandai masak. Xmau tulis panjang2 lah, sebab hati ku resah..
Layan gambo ye....

Baju2 rizki telah siap di packing.



Anak ibu yang sangat rajin menolong. Tolong kacau boleh lah.

Sebelum goreng.


Siakap goreng.

Siap sudah ikan siakap 3 perisa.

Cik Ros, sedap ke masakan sall hari ni??

Yang ni aku punya. Tang kepala mmg aku suka sangat2.



Cukup setakat ini aje. Lain kali cite lagi ye. Dan aku harapkan doa dari sahabat2 semua. Amin.

9 ulasan:

Cik Jue berkata...

acik jue doakan rizki cepat sihat ye sayang....

sweetdarling berkata...

salam sall,
saya dah tukar link baru.. selamat berkunjung ya...

www.sw33tdarling.com

Adyshariz berkata...

alahai sian nya rizki, aku doakan moga rizki sembuh dgn cepat dan tak nakal2 sangat, nanti ko pening, okay sall take care tau..

Iela Fazielah berkata...

mudah2an rizki xde problem yg teruk.. ila doakan semua selamat... jgn stress2.. xelok utk kesihatan...
sedap ikan siakap tu ye... dlm esbok ila.. dah sebulan lebih ikan siakap tu dok kejung dlm tu...

sall berkata...

Cik Jue: Tq . Amin

sall berkata...

sweetdarling : Tq, nnti aku terjAh...

sall berkata...

Adyshariz: Amin. emmmm....masih nakal jugak. pening + soknok.

sall berkata...

Iela Fazielah: Alhamdulillah pembedahan kecil je. Cuma ada sikit pemdarahan dlm telinga.Nasihat doktor, hati2 bila mandikan Rizki. Air mandian xboleh masuk dlm telinga.

sall berkata...

Iela Fazielah: compom xsedap, manis ikan siakap dah hilang lo...cepat masak, jgn malas2 k. kalau xnak, bagi aku.