Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Sabtu, 8 Ogos 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Jom Cube Nasib. Sekarang ni musim blogger buat contest la. Ape lagi aku pun tidak ketinggalan utk myertainye, Ni kali ke -2 aku menyertai contest yang dianjurkan oleh MAMA TISYA. Walaupun x menang tapi bagi support pd kengkawan yang berminat kan.

Dengan ini ( Acehh..Macam nak mengistiharkan tengok anak bulan la pulak.hihihihi... Jangan marah MAMA TISYA )  aku telah menyertai contest yg dianjurkan oleh MAMA TISYA.  

# Nama anda & pasangan:

Salliza binti Abdul Rahman & Ros Hamdan bin Burhan 


# Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni:

12.08.2001 * Ulangtahun Perkahwinan yang ke-8 pada tahun ni . 


# Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu:

Bebanyak2 gambar, Pic ni la yang nampak happy n romentic sangat2. Mana daknye kawasan larangan, X boleh ambil gambar disini, suami+isteri kepala gila2, kami redah je. Perduli apa kita orang.  Kejam...Inilah hasil gambar yang kami snap. Gambar ni sebulan, selepas kawin, inai d jari x hilang lagi hihihi.. bulan september 2001. Kami dapat tiket free, hadiah perkawinan iaitu  bersantai dirumah salji Sungai Besi gitu.....Jadi la, x dapat yang jauh, yang dekat pun jadi la...lawak2. opsss terlebih sudah..hihihihi...



Pada kengkawan semua, boleh la cari gambar yang sesuai
untuk ditempek dalam blog MAMA TISYA ye... 

Romantic & Loving Couple Contest ANJURAN Mama Tisya


x pyh susah2 nk kena jwb soklan & wat slogan
just upload gmbr aje...mudah kn
jom rami2 join ....

Cam ne MAMA TISYA  ada harapan untuk daku menang contest ni. Wahh..bodek nampak..

*Pilih la aku jadi pemenangnye*

~~T A M A T ~~

2 ulasan:

mama tisya berkata...

ok dh view good luck

~sall berkata...

TQ mama Tisya.