Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 2 Ogos 2009

Sedih...Terkene Jangkitan....

Aduhhhhhh....sedih....kelmarin muhammad rizki, dan kini aku pulakkkk....uhuuuuuu...aku kene kuarentin d umah n bercuti lame le nampaknye....Semalam gi jalan2 nagn family, sampai je d pasar raya mata aku dah mula gatal2  macam ada habuk  dalam 

mata. Aku genyeh2 la mata aku ni.lepas tu hubby tegur, kenapa?..tah la...mata sall ni gatal la pulak. Hubby tengok mata aku, laaaa mata ibu dah merah ni....dah jangan genyeh lagi. Besok kita gi klinik. Pagi tadi bangun pagi aje, mata aku tak boleh nak buka, pedih sangat, sah kena sakit mata ni.Terus aku tengok d cermin,iyeeee laaaa....sakit mata. Abanggggg tolonggggg.....Hubby terkejut beruk d buatnyeeee...kenapa3. Mata sall.....sambil menangisssss manje....mmmm...ibu dah kene jangkitan rizki la ni... Siapa ada pertua tuk cpt hilangkan sakit mata???...Tolonggggg....


2 ulasan:

ppb_ppkp berkata...

sakit punggungggggggggggorg tua2 pesan suh ckp mcm ni kalo napak org sakit M***

~sall berkata...

imah: jenuh dah aku kata sakit buntuttttt.tapi jadi gak....dah rezeki allah nak bagi kan..wakakaka..