Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Sabtu, 15 Ogos 2009

"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest".

Gatal sungguh tangan aku ni n tidak mungkin akan ketinggaln nak  turut serta dalam contest ni yang di Anjurkan oleh 4love-diamond. "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest".

* Click to join this contest anjuran 4love-diamond. N pakat2 la join contest nie sbb hadiah2nya best n cute mute...;) katanye la...hihihihiii...



nama anda & pasangan....

Salliza bt Abdul Rahman & Ros Hamdan bin Burhan



nama baby & umur....

Muhammad Rizki & nak masuk 3 tahun (15 ogos 2006)sabtu depan genap la 3thn...



bila foto nie diambil & di mana....

01 December 2007 & Dalam kete.....hihihihi (jawapan jujur)



kenapa pilih foto nie erk.....

emmm...kenapa ek?.... Sebabnyeee... 3 beranak ni happy la sangat n cuba membuat iklan gigi. Di antara kami bertiga ni, gigi siapa yang paling cantik?....jawab ngan jujur n ikhlas..hihihiii.Takk..... sebenarnye aku sedang menerai n mencuba kemera baru yang di beli oleh hubby, kemaruk la katakan...tengok la si ibu tu, senyum terpaksa mmmmm..."Didiklah Anak Dengan Naluri Kasih Sayang ". cewa2 kata2 pujanggal la pulak.


**Mudah mudahan ada rezeki buatmu khas tuk anak ku yang bermana Rizki** 


Wassalam...

2 ulasan:

Dakjaat™ berkata...

ada option? takleh edit ke gambar ?

E.L.I.Z.A berkata...

salam...
gud luck..sy igt nk join gak contest ni..br siapkan contest kakyong >_<